StilCon M.A. logo

Adevaratele fatade, adevaratele termoizolatii. Fatade termoizolante si ventilate de calitate.

VinyTherm - Fatade atractive pentru case

Sisteme de placare a fatadelor garantate 30 de ani

Infinite posibilitati de a-ti stiliza propria casa cu vinyTherm frumos, cu siguranta si ecologic.

VinyTherm sunt sisteme de fatade acoperite cu granule de piatra naturala pentru proprietarii de case care doresc o fatada solida pentru casele lor. Estetic trebuie sa arate placut. Ideile multiple pentru stilizarea fatadelor trebuie sa fie realizabile.

Aceste cerinte au fost punctul de plecare pentru dezvoltarea unui nou tip de fatada.De atunci, Vinylit ofera o fatada termoizolanta care indeplineste aceste idei pana la ultimul detaliu.

1. Vinylit va ofera o garantie certificata de 30 de ani pentru produsele vinyTherm.

2. Pietricelele de pe suprafata placilor sunt din piatra naturala. Ele sunt fixate solid pe aceasta suprafata fara nici un adaos de culoare cu ajutorul unui adeziv incolor pe baza de apa.

3. Gama larga de culori si formele diferite permit numeroase posibilitati de design care pot fi aplicate cu succes la orice tip de casa.

Posibilitati de aplicare

Cu sistemele termoizolante vinyTherm, puteti da casei ce o detineti o infatisare individuala potrivita, fie ca detineti un bungalow modern sau o casa mansardata cu lemn; sau daca detineti o casa cu terasa sau un apartament, nici o limita nu va opreste sa obtineti design-ului dorit.

Exista 3 tipuri de panele vinyTherm: Design, Natur si Varia. Culori deschise clasice sau culori aprinse; ori linii moderne cu diferite campuri; dumneavoastra puteti alege liber intre diferite culori si tipuri de agregate, peste 30 la numar.

Varietate de stil

Diferitele forme si profile ofera mai departe posibilitatea de a realiza o multime de stiluri. Exista profile vinyTherm cu sau fara rosturi si care combinate pot da efect de caramida de doua marimi diferite.

Acestea pot fi instalate vertical sau orizontal si pot fi combinate fara nici o restrictie. De aceea efecte surprinzatoare pot fi obinute fara cheltuieli suplimentare.

Casele trebuie sa "respire"

Zidurile si izolatia termica trebuie sa fie permeabile la umiditate. In fiecare gospodarie umiditatea apare de la dus, spalatul in vana, gatit, uscatul rufelor, ceea ce inseamna ca ea trebuie evacuata din interior spre exterior prin zidarie, prin ventilare. Daca acest lucru nu este posibil zidurile devin umede si produc mucegai si igrasie.

Pe de alta parte, zidurile exterioare trebuie protejate de variatiile de clima.O fatada trebuie sa fie rezistenta la capriciile vremii si la inghet. Casa ar trebui sa fie ferita 100% de ploaie, zapada, vint si soare. Mai mult, zidurile trebuie sa izoleze impotriva frigului si a zgomotelor si sa fie impermebile din punct de vedere termic si al poluarii sonice. Sistemele vinyTherm vin in intampinarea acestor cerinte cu solutii perfecte. Profilele vinyTherm sunt capabile sa se “miste” independent de felul in care lucreaza zidaria si de aceea compenseaza crapaturile si miscarile acesteia, fara sa se crape sau sa se rupa.

VinyTherm este un sistem ce se instaleaza curat, care se poate monta fara indepartarea vechii tencuieli exterioare, fara praf, putin zgomot si putina mizerie.

Montarea sistemelor vinyTherm
De ce vinyTherm este solutia perfecta?
VinyTherm-Perfect in detaliu
Calitatile si avantajele produselor Vinylit

Inapoi
Copyright StilCon M.A. Toate drepturile rezervate.
Creat de Smart Soft Design.